Снимка Булфото, архивИвайло Мирчев смята, че Борисов се страхува. Ивайло Мирчев

...
Снимка Булфото, архивИвайло Мирчев смята, че Борисов се страхува. Ивайло Мирчев
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Големият въпрос е дали правораздавателните органи ще си свършат работата спрямо Борисов, Пеевски и останалите

Снимка Булфото, списък

Ивайло Мирчев счита, че Борисов се опасява. 

Ивайло Мирчев от „ Демократична България “ в предаването „ ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев “ по ТВ1 и TV+: „ Борисов става и си ляга с мисълта ще бъде ли разследван. Големият въпрос е дали правораздавателните органи ще си свършат работата по отношение на него и Пеевски, и по отношение на всичките „ котараци “. Не би трябвало да се позволява както при държавните управления Виденов и Станишев да няма следствие, отговорни и всичко да се покрие “. 
Мирчев съобщи, че при срещите си в София открива, че столицата е завладяна от хора на Борисов със съмнителна биография още от 90-те години, написа

„ Пашата е хванал всички кметства в 25-и МИР без „ Овча купел “. Останалите кметства са на някаква сикаджийска мутра, която е била сътрудник на Бойко преди години. Това би трябвало да спре! Паркингите в София са на Сталийски и Таки – „ котараците “ на Борисов. Единият от тях е наркотрафикант. В кои години живеем? Не е обикновено обществото да действа със старите сикаджийски динозаври от 90-те години и те да имат главните запаси на София “, сподели той. 

Той разяснява и ситуацията в енергетиката: " Държавната компания „ Булгартрансгаз “, обвързвана със строителството на " Турски поток " на българска територия, е пред банкрут. В последната година има голям растеж на отговорностите, които са достигнали 2,57 милиарда лв.. В същото време назначенията в другите структури в енергетиката са по-скоро част от досегашната система, уточни той.

„ В момента Доган прави 550 мегавата газови турбини във Топлоелектрическа централа „ Варна “, които ще се пълнят с съветски газ. Продължава да се обслужва интереса на Путин и Доган. Това е неповторимо изменничество по отношение на България! “, добави Мирчев. 

Мирчев не подмина в коментара си и известния някогашен прокурор и началник на КПКОНПИ Пламен Георгиев с противозаконната тераса. Той напомни, че звездата на Георгиев изгря, когато отхвърли да проверява записа сред Ваньо Танов и Мишо Бирата.

„ Външният министър отхвърля да го отдръпна като консул във Валенсия. Поради каква причина? Каква взаимозависимост има, кой е на трупчета в прокуратурата и се опасява? Случаят е бистър – Пламен Георгиев отиде там, тъй като трябваше да го покрият някъде “, сподели още Мирчев, който е лидер на листата в Бургас и претендент в 25-и МИР в София.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР